Våren 2013

7 feb – ”PechaKucha Night #5” kl 20.20-22.00, Restaurang Grappa

13 feb – ”Återträff Business Lab Crowd Coaching” kl 16-19, Campus Varberg
För de 26 entreprenörer som sedan hösten 2011 genomgått Business Lab Crowd Coaching gör vi nu en återträff. Enbart inbjudna.

26 feb – Lansering av boken ”TODO – Development of cultural and creative industries in practice” i Bryssel

9 mars – Studieresa till The South by Southwest® (SXSW®) Conferences & Festivals i Austin
12 april – Workshop med Simon Kyaga – Det galna geniet. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=kNlUrSq7UHM
30 maj – ”Afternoon Tea” med temat Internationalisering. Klockan 16-18, Varberg centrum
16 maj – ”PechaKucha Night #5” kl 20.20-22.00, Spis och Deli, Varberg
1 juni – Designwalk13. Detta är något för dig som är designintresserad eller för dig som vill förgylla din och din familjs lördag med något alldeles extra. Under Designwalk13 tar du en promenad genom Varbergs centrum och köper eller beskådar design inom kläder för barn och vuxna, prints, inredning, och smycken. 11 designers och kreatörer från Västkusten kommer till Varberg, den kreativa mittpunkten, för att tillgängliggöra sin unika design för dig som designwalker. Som designwalker är du också med och tävlar om priser från deltagande designers. Du har också möjlighet att som både vuxen och barn göra egen design och ta med hem!

VAR: Med start i den nyinredda Gallerian Trädgården, Västra Vallgatan 2. Promenaden görs på egen hand med hjälp av karta och är ca 1 km lång.
NÄR: Mellan klockan 10-15. Ingen föranmälan krävs så ta med dig vännerna och fånga dagen och designen som annars inte finns i Varberg!
Håll dig uppdaterad på https://www.facebook.com/pages/Designwalk/111674668915644?fref=ts

Alla aktiviteter CRED arrangerar är kostnadsfria tack vare våra samarbetspartners och finansiärer: Region Halland, Tillväxtverket, Europeiska Unionen/Europeiska Regionala Utvecklingsfonden/ Interreg IV A genom Alexandersonsinstitutets satsning på efterfrågad utveckling.