Säljskygg kulturskapare? Nu ska vi lära oss sälj!

Posted by | mars 03, 2011 | Uncategorized | One Comment

Nästa vecka, onsdagen den 9 mars klockan 16.00-18.00, är ni välkomna till Don’t blink BusinessLab! Det är nämligen så att då kommer Ulla-Lisa Thordén som är en av de mest anlitade säljcoacherna i Sverige och driver Republic Consulting AB.

Ulla-Lisa är besjälad av att avdramatisera säljandet och göra det mer aktivt, lustfyllt och lönsamt för både individer och företag. Sedan 2009 är hon en av tolv EU ambassadörer för kvinnors företagande, utsedda av Tillväxtverket i Sverige. Ulla-Lisas bok ”Sälj dig själv och ta betalt” (Liber) blev årets säljbok 2005. Tillsammans med Thomas Östberg har hon givit ut ”Luspank och idérik – överlevnadsguide för säljskygga kulturskapare” (Liber), som var nominerad till årets marknadsföringsbok 2010. Läs gärna mer på www.thorden.se och www.luspankochiderik.se. Anmäl dig genom att skicka ett mail till lovisa@cred.nu

Alla aktiviteter CRED arrangerar är kostnadsfria tack vare våra samarbetspartners och finansiärer: Region Halland, Europeiska Unionen/Europeiska Regionala Utvecklingsfonden/ Interreg IV A genom Alexandersonsinstitutets satsning på efterfrågad utveckling.

One Comment

Leave a Reply