Händer i Varberg i april: Afternoon Tea och PechaKucha Night

Posted by | mars 18, 2015 | Uncategorized | No Comments

BOOM sa det och så kom våren! Med detta hoppas vi på blomstrande business och spännande möten. Därför vill Alexandersoninstitutet via CRED bjuda in till Afternoon Tea och PechaKucha Night.

Afternoon Tea den 8 april klockan 16.00-18.00 i samarbete med fotostudion Don´t Blink som nu befinner sig i nya lokaler vid BRUKET, Birger Svenssons Väg 16E. Temat för tillfället är försäljning, ett ämne som aldrig går att lyssna, snacka och fika för mycket kring.

Till att börja med får vi en lagom lång föreläsning av Bengt-Erik Larsson som ger oss den mest ödmjuka, men också mest konkreta, föreläsning ni antagligen lyssnat på inom temat försäljning. Bengt-Erik är något så sällsynt som en säljande akademiker och kanske är det just på grund av detta som han lyckas nå fram med sina tips till allt från spachefer till makerspace-arrangörer, från designers till B2B-konsulter. Bengt-Erik får oss att fatta att vi säljer hemma, på jobbet, i grannskapet och i idrottsföreningen. Teknikerna är de samma och går att öva på. Som vanligt blir det (extra)godfika och tillfälle för två personer att pitcha idéer. Anmälan till lovisa@comaker.se senast den 2 april om du vill delta och likaså om du vill pitcha.

PechaKucha Night #13 den 14 april klockan 20.20-ca 22.00 i samarbete med restaurang Nami på Västra Vallgatan 43 – en bra kombo av skönt häng och smart underhållning. 8 personer från olika områden presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och arbete. Samtliga presenterar något utifrån temat MÖTEN – fritt fram att tolka av kvällens talare. I dagsläget har vi tre klara och flera spännande på väg in!

Malin Gunnarsson – Medarrangör i Varbergs första Pridefestival
Konstantia Karagiannaki – Mobil ungdomsverksamhet och arbete med flyktingförläggningar
Magnus Thomson – Ett möte med Varanteatern

Vi börjar klockan 20.20, det är gratis och ingen föranmälan krävs – så ta med vänner, kollegor och familj redan från klockan 18.00 och ät, drick och mys! PechaKucha Night den 14 april är en aktivitet under Varberg Calling for Peace.

VI SES!

PS. Missa inte heller PechaKucha Night i Kungsbacka den 24 mars: https://www.facebook.com/events/338437136353544/

Bildtext: CC-licenserad bild av Jeffrey