PechaKucha Night #12. 18 november. Tema: Mustasch

Posted by | november 04, 2014 | Uncategorized | No Comments

Tisdagen den 18 november är det åter dags för PechaKucha Night #12 – en bra kombo av skönt häng och smart underhållning. Vi flyttar åter in hos Nami på Västra Vallgatan 43 i Varberg och njuter av mat och dryck inspirerad av Japan och Skandinavien. Det blir faktiskt mer Japan än någonsin denna 12:e upplaga av PechaKucha Night i Varberg.

8 lokala och internationella kreatörer och entreprenörer från olika områden presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och arbete. Samtliga presenterar något utifrån temat MUSTASCH, ett passande tema för (m)ovember (www.movember.com). Temat är fritt fram att tolka av kvällens talare, vilka består av en inrest japansk konstnär, en mustachprydd fotograf, en maskör, en student vars idé om ett skäggevent växte till en riksnyhet och många fler! Fullständig talarlista hittar du på Facebookeventet.

Vi börjar klockan 20.20, det är gratis och ingen föranmälan krävs – så ta med vänner, kollegor och familj.

VI SES!

PECHA KUCHA VBG is produced by: Anna Linton, in partnership with: KDa: http://www.klein-dytham.com/

Aktiviteten PechaKucha Night finansieras med stöd av EU:s regionala utvecklingsfond genom projektet ”Efterfrågad Utveckling” vid Alexandersoninstitutet.

Bildtext: Brandon Cripps via Creative Commons