Afternoon Tea: Att designa digitala processer för events

Posted by | september 28, 2014 | Uncategorized | No Comments
Afternoon Tea den 14 oktober klockan 16.00-18.00 på temat ”Att designa digitala processer för events”.
Christian Frick är grundare och VD på Fundsurf.com. Christian har sina rötter i event- och kommunikationsbranschen och har under 15 år arbetat med organisationer som Coca Cola, Ernest & Young, Deloitte, Nike m.fl. I utvecklingen av kommunikationsverktyg och sociala medier blir vi hela tiden matade med erbjudanden och inbjudningar, de digitala verktygen urholkar värdet av så kallad social proofing och riskerna för arrangörerna ökar när kunderna bestämmer sig i sista sekund för att delta eller ej. Hur ökar vi lojaliteten och skapar riktiga ambassadörer till varumärket eller eventet? Fundsurf utmanar dagens arrangörsmodeller och öppnar för en bredare och rikare evenemangsmarknad genom att minska arrangörens risker och öka inflytandet från publiken.
Var: Meeting Point, Östra Vallgatan 28, Varberg
När: den 14 oktober klockan 16.00-18.00
Hur: Föreläsning, scones, bra snack och möten och avslutningsvis två pitchar/presentationer från intressanta personer. Anmälan till lovisa@cred.nu senast den 10 oktober.
Vi ses!