NYTT TEMA för Afternoon Tea och PechaKucha Night 23 september

Posted by | september 16, 2014 | Uncategorized | No Comments

Ibland måste man göra om av olika anledningar. Och då kan det bli om möjligt ännu bättre än vad man hade tänkt från början. Så nu gör vi om lite, med nytt tema och delvis nytt innehåll för Afternoon Tea den 23 september på Kulturhuset Komedianten i Varberg.

Afternoon Tea den 23 september klockan 17.00-19.00 i samarrangemang med Kulturhuset Komedianten i Varberg på temat ”Konst i en ny tid. Destinationsutveckling i en ny omvärld.”. Vi inleder med en presentation av konstnären Annika von Hausswolff, om sin utställning DESTABILIA som just nu pågår i Varbergs konsthall, en utställning med bilder av utdragna guldtänder och övergivna hus som berättar om en ny tid. Därefter blir det scones, the och kaffe från härliga Tovedals Café. Under sista passet får vi ta del av en föreläsning av Jesper Wendel som arbetar som strateg och projektledare på Digitala Kommunikationsbyrån Good Old som befinner sig på Media Evolution City i Malmö. Han kommer att prata om hur dagens fragmenterade och snabbrörliga medielandskap skapar ett behov av starka destinationsvarumärken. En destinations popularitet och varumärke påverkas idag inte bara av platsen unicitet utan även av hur en upplevelse paketeras och designas från första tanken på en resa, till genomförd semester och efterföljande omdömen. Användaromdömen och så kallad social proofing är en allt viktigare del i beslutsprocessen kring resor, vilket ger ytterligare en dimension till destinationsmarknadsföringen. Under 45 minuter berättar Jesper om trender, exempel och slutsatser kring vad som krävs för att marknadsföra en destination. Anmälan till lovisa@cred.nu senast den 19 september.

Samma kväll: PechaKucha Night #11 den 23 september klockan 20.20-ca 22.00 i samarrangemang med Kulturhuset Komedianten i Varberg – en bra kombo av skönt häng och smart underhållning. Ny plats för denna gång är entréplan i Kulturhuset Komedianten på Engelbrektsgatan 7 där Tovedals står för servering. Det blir ett härligt utbud av alkoholfri must och öl till Tovedals i övrigt eminenta meny!

8 personer från olika områden presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och arbete. Samtliga presenterar något utifrån temat NYTID – fritt fram att tolka av kvällens talare:

Annika von Hausswolff – (konstnär)
Anna Rask Sanchez – Finn din fulla potential – vägen dit är medveten närvaro
Helen Fuchs – Nytid: För humaniora i tiden. Om en ny tankesmedja (fil dr i konstvetenskap)
Tobias Jansson – Cirkulär ekonomi
BEER BREAK
Christof Jesppsson – (musiker och producent)
David Pettersson – (samhällsentreprenör med Mormorsrutan som senaste projekt)
Kristin (Krickelin) Lagerqvist – (fotograf och bloggare)
Christian Frick – (entreprenör och organisatör)

OBS! Talarlistan kan ändras.

Vi börjar klockan 20.20, det är gratis och ingen föranmälan krävs – så ta med vänner, kollegor och familj.

VI SES!

Bildtext: The Phantasy of Focus av Annika von Hausswolff

Aktiviteten Afternoon Tea finansieras med stöd av projektet ”KASK Inkubator Match” och PechaKucha Night finansieras med stöd av EU:s regionala utvecklingsfond genom projektet ”Efterfrågad Utveckling” vid Alexandersoninstitutet.

Komedianten_K_logo

LOGOSTRIP