Afternoon Tea och PechaKucha Night på Kulturhuset Komedianten!

Posted by | september 04, 2014 | Uncategorized | No Comments

Vi fräser vidare och kör ytterligare ett Afternoon Tea den 23 september klockan 17.00-19.00 i samarrangemang med Kulturhuset Komedianten i Varberg på temat ”Konst i en ny tid. Design för en ny ekonomi.”. Dels presenterar konstnären Annika von Hausswolff sin utställning DESTABILIA som just nu pågår i Varbergs konsthall, en utställning med bilder av utdragna guldtänder och övergivna hus som berättar om en ny tid. Dels får vi ta del av en föreläsning med Media Evolution, www.mediaevolution.se, om att designprocessen i vår tid kan få mer plats. Media Evolution är mycket duktiga på omvärldsbevakning och delar med sig av kunskap och erfarenheter från hela världen. Anmälan till lovisa@cred.nu senast den 19 september.

Samma kväll: PechaKucha Night #11 den 23 september klockan 20.20-ca 22.00 i samarrangemang med Kulturhuset Komedianten i Varberg – en bra kombo av skönt häng och smart underhållning. Ny plats för denna gång är entréplan i Kulturhuset Komedianten på Engelbrektsgatan 7 där Tovedals står för servering vad gäller både drick- och ätbart.

8 personer från olika områden presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och arbete. Samtliga presenterar något utifrån temat NYTID – fritt fram att tolka av kvällens talare:

Daddy Musesa – (nyinflyttad konstnär från Kongo)
Anna Rask Sanchez – (leg. fysioterapeut)
Helen Fuchs – Nytid: För humaniora i tiden. Om en ny tankesmedja (fil dr i konstvetenskap)
Tobias Jansson – Cirkulär ekonomi
BEER BREAK
David Pettersson – (samhällsentreprenör med Mormorsrutan som senaste projekt)
Kristin (Krickelin) Lagerqvist – (fotograf och bloggare)
Annika von Hausswolff – (konstnär)
Christian Frick – (entreprenör och organisatör)

OBS! Talarlistan kan ändras.

Vi börjar klockan 20.20, det är gratis och ingen föranmälan krävs – så ta med vänner, kollegor och familj.

VI SES!

Bildtext: Red av Annika von Hausswolff

Komedianten_K_logo