Afternoon Tea på Tjolöholms slott

Posted by | augusti 20, 2014 | Uncategorized | No Comments

Show me the money är temat på det Afternoon Tea som CRED tillsammans med Tjolöholms slott arrangerar den 9 september klockan 13.30-16.00. EU har satt upp ett mål (Tourism 2020) att inom 6 år ska omsättningen inom turismbranschen fördubblas. För att lyckas kommer vi behöva utveckla det vi har idag, men framför allt skapa helt nya former av produkter och tjänster. Tillsammans med nya former av digitalisering och kreativa finansieringslösningar kan branschen skapa många nya arbeten. I hetaste valveckan och som CRED:s första höstaktivitet bjuder vi in till en inspirationseftermiddag där vi delar idéer, får nya tankar och perspektiv på affärsutveckling inom turismbranschen.

Vilka faktorer är viktiga för att stärka turismbranschen och skapa lönsamma och hållbara affärer?
Hur tänker en investerare på turismbranschen?
Vad kan vi göra redan nu?

När: Tisdag 9 september klockan 13.30-16.00
Var: Tjolöholms slott
Hur: Snack och verkstad för branschen, studenter och affärsutvecklare och vi inleder med en matigare Afternoon Tea. Aktiviteten är kostnadsfri tack vare Alexandersoninstitutets satsning på efterfrågad utveckling., projektet KASK INKUBATOR MATCH i samarbete med Tjolöholms slott. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till lovisa@cred.nu senast den 5 september. Ange om du önskar specialkost.

Kolla in var vi ska vara på Tjolöholms slotts hemsida.

Vi ses!