#Designwalk14

Posted by | juni 02, 2014 | Uncategorized | No Comments

Ansikte café Designluckan Glimpt

EntréDen 24 maj genomfördes Designwalk för andra året, något vi ser som ett viktigt steg i arbetet med att skapa en plattform och ett prototyplabb för design i Halland. Vi vill tacka alla besökare av Designwalk och självklart alla som har bidragit till att göra evenemanget så lyckat! Tack alla intressanta och inspirerande designers, konstnärer och hantverkare som bidrog med kreativ höjd och hög kvalitet. Vi vill också tacka alla deltagande butiker, veteranbilsföreningen Wide5, Tovedals m.fl. Arbetet med att lyfta halländsk design kommer fortsätta under hösten, så håll utkik efter aktiviteter som du kan delta vid. Prenumerera på CRED:s nyhetsbrev och gilla CRED och Designwalk på Facebook så missar du ingen information framöver!

Designwalk i siffror:
13 designers
6 aktiviteter
800 deltagare
39 eventstudenter
7 butiker
700 utdelade kartor
46 vita tunnor
80 vita pallar
50 m2 konstgräs
60 lampskärmar i orange, gul och grön
6 lampslingor
1 pop-up café
… som gjorde Varberg lite snyggare och som nu finns att användas till Varbergs upplevelserum.

Håll dig uppdaterad:
www.tumblr.com/search/designwalkhalland
www.facebook.com/designwalkhalland