Välkommen på Designwalk mm 24 maj 2014

Posted by | maj 21, 2014 | Uncategorized | No Comments

Bild DW_studenterPå lördag kommer det att bubbla och sjuda av design, kreativitet och aktivitet runt om i Varberg. Det är äntligen dags för Designwalk där du som besökare och designwalker tar dig till fots genom Varbergs centrum och upplever design, färg och form från nya och etablerade designers. Designwalk14 pågår mellan klockan 10.00–15.00 i centrala Varberg. Vid turistbyrån i Brunnsparken hämtar du upp din karta som guidar dig runt designwalkens alla platser: Makerspace i Brunnsparken, Designluckan på Östra Långgatan, Fyra dimensioner av design på Varbergs Stadshotell, Re:new på frisörsalongen Ahead på Kungsgatan. På Designwalk hittar du även 100 meter återbruk, Finissige av av utställningen ”att bli sedd”, dialogverkstad om Varbergs nya stadsdel, popupcafé och sköna häng. Många butiker har dessutom massor av bra design-erbjudanden på allt från gamla Stringhyllor hos Retro Design till senaste nytt hos Basement Design.
Programmet i sin helt och samtliga tider hittar du här: Program Designwalk. Följ även Designwalk på Facebook: www.facebook.com/designwalkhalland.

Om du inte skulle få nog av design, kultur,  spännande möten och nya idéer vill vi även tipsa om:
– PechaKucha Night#10 i Varberg på teamat GUL som arrangeras på restaurang NAMI torsdag 22 maj, kl 20.20. Skönt häng, smart underhållning och alldeles gratis. Kolla in talare och info här.
– Skatedag på Surfers och Rosenfredsfestivalen 24 maj.
– Falkenbergs museum som på lördag 24 maj öppnar sommarens utställning ”Staged Fashion – Designed Identities” där du möter personerna bakom kläderna till några av Sveriges främsta artister och musikgrupper. Mer info här.
– Ute på Världsarvet Grimeton Radiostation, Tjolöholms slott och Varbergs hamn är det 24 maj med start kl 12.00 parallell invigning av Susan Philipsz The Distant Sound. Kolla in Vernissageinbjudan_The distant sound.

Många möjligheter av att njuta av Halland helt enkelt. Välkommen!

Mer info:
Hanna Saadi, hanna@cred.nu, 070-208 01 50
Anna Linton, anna@cred.nu, 070-373 93 77

Samtliga aktiviteter arrangerade av CRED är kostnadsfria tack vare Alexandersoninstitutets satsning på efterfrågad utveckling och projekten Kask inkubator match och skandinavisk Innovationskultur.