Hej Hanna!

Posted by | maj 05, 2014 | Uncategorized | No Comments

I maj händer det massor av spännande aktiviteter i Varberg; Matchmaking, PechaKucha och Designwalk#2. CRED har fått förstärkning av Hanna Saadi som först ut kommer att arbeta med Designwalk 24 maj och fylla Varberg med spännande innehåll denna dag!

Hanna SaadiHej Hanna – vem är du?

Mitt namn är Hanna Saadi och är från goa Göteborg som har hittat till sköna Varberg och joinat det härliga teamet på CRED. Jag ser mig själv som stor sportfantast och med det som intresse har jag i stort sett bara jobbat med sportrelaterade event.  Jag är en kreatör som gillar att ta de vanliga till extra ordinära och har varit min nisch när jag har byggt mina event.  Fotboll har jag inte bara som intresse utan har även jobbat som projektledare för BK Häcken och GAIS där jag hade uppdrag att jobba med hemma matcherna och öka upplevelserummmet. Men jag kände att jag behövde addera mer sport i min vardag och läste sport och marknadsföring i Båstad som var två lärorika år med ännu mer sport. Men för att ta ett drastiskt steg både för sporten i Sverige och mig själv så bytte jag ut fotboll till skate. Där jag började med att arrangera ett skate VM i Göteborg. Kände att det var en skön och rolig kultur och bestämde mig för att vidareutveckla skate i Sverige. Jag drev eget event företag med fokus på skate och ambition att sätta skate på kartan i landet lagom. Jag fick uppdrag tillsammans med Göteborg&Co att ändra Göteborgs idrottsprofil genom att göra den lite coolare och yngre där vi hade skate som ett ledmotiv. Det började byggas fler skateparker i kommunerna runtom Göteborg och skatekulturen stärktes. Det gav ringar på vattnet och gjorde skate till en trend både inom musik, mode och konst. Det ploppade upp fler tävlingar och skate event runtom i landet. Idag är det fler som barn och ungdomar som går med en bräda under armen på väg till skolan och för mig känns det som att skate har satts på kartan!

Förutom jobb och att jag kollar på sport så utövar jag även sport och har tränat kampsport i några år som är en helt underbar träningsform både mentalt och fysiskt. I Göteborg har jag både familj och vänner och är en stad jag älskar med allt dess innehåll. Men Varberg är inte långt ifrån, känner att det kan bli en väldigt stor favorit och lära mig mycket av att jobba där. Det ska bli otroligt kul att få jobba med CRED och få utveckla Varberg tillsammans med er alla. /Hanna Saadi

CRED hälsar Hanna varmt välkommen. Hanna kommer du i kontakt genom att mejla hanna@cred.nu