Afternoon Tea ”by night” 8 april i Varberg!

Posted by | april 02, 2014 | Uncategorized | No Comments

Det händer saker inom detaljhandeln och i den kultur som styr vår konsumtion, saker som kan vara både intressant och skrämmande. Emma Stenström är kvällens inspiratör och ser hoppfullt på framtiden för detaljhandeln. Emma har samlat på sig mängder av erfarenheter och vill gärna dela dem med er. Kom efter butiksstängning, yogan eller styrelsemötet – nätverka, lyssna och ät lite scones.

Emma Stenström är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm, krönikör i Dagens Industri och tidigare gästprofessor vid Konstfack. Hennes senaste bok heter ”Kreativt kapital” och handlar om ledning och organisering av kreativ verksamhet. Emma undervisar bland annat i ”Retail Management” och intresserar sig framför allt för kulturella och estetiska aspekter av detaljhandel.

I sin föreläsning kommer hon att ge en kort introduktion till ämnet, men också exempel på företag som arbetat medvetet med det kulturella och estetiska, bland annat genom att engagera konstnärer. Vad ligger bakom deras framgång? Hur leds och organiseras sådan verksamhet? Hur skapas så kallad ”kulturell innovation”? Och vad kan man lära och föra över till sin egen verksamhet?

När: Tisdag 8 april klockan 18.30-20.30
Var: Gamla Mattbutiken i Galleria Trädgården, Västra vallgatan 2 (ingång från bottenvåningen i Gallerian)
Anmälan: Senast 4 april till lovisa@cred.nu. Ingen kostnad för deltagande och scones ingår, tack vare Alexandersoninstitutets satsning på efterfrågad utveckling via projekt Kask Inkubator Match.

Vi ses!