Syns och sälj på Designwalk #2!

Posted by | april 02, 2014 | Uncategorized | No Comments

Den 24 maj går Designwalk #2 av stapeln. Det är ett evenemang med design som förtecken och besökare kommer både kunna uppleva och köpa design. På Designwalk kommer tre marknadsplatser byggas upp där 5-7 designers per plats får möjlighet att sälja sin design, på plats eller genom att ta upp beställningar. Vi söker nu designers som vill delta i detta. Allt deltagande är kostnadsfritt.

Är du den vi söker? Skicka din intresseanmälan och ev. frågor senast den 22 april till Sanna Rådelius, sanna@edsweden.com, så skickar vi mer info!

När: Lördag 24 maj
Var: Centrala Varberg
Hur: Marknadsplatserna kommer ha olika teman, gestaltning och placering, baserat på vad man säljer för typ av produkt liksom prisnivå. Gällande vad som får säljas så har vi högt i tak och välkomnar en bredd av produkter. Alexandersoninstitutet och CRED ansvarar tillsammans med studenter från Event Management-programmet för helheten av evenemanget, såsom upplevelserum och marknadsföring.

Designwalk #2 arrangeras av Alexandersoninstituet och CRED (Creative Destination Halland) med syfte att skapa mötesplatser för tillväxt. Projektledare är Fanny Bergström Buller och Sanna Rådelius från ED Sweden.