Afternoon Tea 27 mars

Posted by | mars 18, 2014 | Uncategorized | No Comments

Afternoon Tea 27 mars i Varberg och Kungsbacka!

Konstnärlig kreativitet för ökad innovation! Det är temat för nästa Afternoon Tea som arrangeras på två ställen i Halland samma dag. Du som är kreatör, entreprenör, tjänsteman, företagsledare eller annan har allt att vinna på att komma hit – lyssna, lära dig, mingla med nya människor och äta goda scones.

Pia Arenblad från organisationen TILLT kommer till Halland för att dela med sig av erfarenheter och kunskaper. TILLT har en vision om ett kreativt arbetsliv där mänskligt växande står i fokus för tillväxt och hållbar utveckling. Pia ska berätta om hur TILLT når över 50 000 människor i arbetslivet i Skandinavien med metoder för kreativ personal- och organisationsutveckling. Afternoon Tea denna gång arrangeras i Varberg i samband med den regionala UF-mässan och i Kungsbcaka hos härliga moo:t.

När: Torsdag den 27 mars klockan 16.00-18.00 inkl ett besök på UF-mässan
Var: Nöjeshallen, Varberg Event
Anmälan: Senast den 24 mars till lovisa@cred.nu. Ingen kostnad för deltagande!

När: Torsdag den 27 mars klockan 19.00-21.00
Var: moo:t, Hantverksgatan 8, Kungsbacka
Anmälan: Senast den 24 mars till lovisa@cred.nu. Ingen kostnad för deltagande!

Vi ses!