Innovation Camp på temat e-handel och design

Posted by | mars 17, 2014 | Uncategorized | No Comments

 

ai_cred_strand_0082_2_2013_webVill du vara med och utveckla framtidens affärer? Den 21-22 maj bjuder Alexandersoninstitutet tillsammans med Media Evolution in till en intensiv och utvecklande Innovation Camp på Comwell Kurorten, där vi tillsammans formar nya lösningar på samtida utmaningar!

Med temat ”e-handel och design” som röd tråd, ger vi fyra olika företag i regionen möjlighet att utveckla sin potential. Vi söker 4 företag som skapar värde till destinationen Varberg och som vill utvecklas med fokus på e-handel och digitala lösningar.

När: Lunch till lunch 21-22 maj
Var: Comwell Kurorten
Hur: Kolla in Inbjudan Innovation camp – här finns mer information om dagarna och om hur du anmäler ditt bolags intresse.
Kostnadsfritt tack vare Alexandersoninstituets satsning på efterfrågad utveckling och projektet med samma namn.