Time for Afternoon Tea, tisdag 11 februari!

Posted by | februari 06, 2014 | Uncategorized | No Comments

Är du säljare av en upplevelse? Kanske äger du en restaurang, en butik, driver ett bibliotek eller skapar andra förutsättningar för upplevelser? Välkommen då till Teater Halland den 11 februari klockan 16.00-18.00, där vi håller årets första Afternoon Tea. Det blir som vanligt ett ypperligt tillfälle att träffa nya och gamla bekanta från såväl näringsliv som offentlig förvaltning och kulturutövare. Och ett minst lika ypperligt tillfälle att smaska scones en tisdagseftermiddag!

Vi tar i år ett spännande grepp kring utveckling av upplevelser och börjar i ljudteknikens värld. Hiresound är Falkenbergsföretaget med de stora visionerna, med en gedigen erfarenhet av ljud- och ljussättning av allt från rockkonserter till teaterföreställningar och symfoniska orkestrar. Tobias Larsson och Olle Persson kommer den 11 februari att berätta om ytterligare möjligheter att ljudsätta upplevelser i butiker och restauranger samt ge oss sin önskebild om hur man i framtiden kan arbeta med ljud- och ljussättning i såväl stort som smått.

När: Tisdagen den 11 februari klockan 16.00-18.00
Var: Teater Hallands foajé. Birger Svenssons väg 28E, Varberg
Anmälan: Senast den 9 februari till lovisa@cred.nu. Kostnadsfritt att delta. Vill du ta chansen och pitcha något på Afternoon Tea? Hör då av dig till Lovisa på lovisa@cred.nu eller på 0706-653243. Du kan läsa mer om  hela vårens program i CRED´s vårprogram.

Missa förresten inte Doc Lounge på Teater Halland den veckan också! Kolla in här: http://doclounge.se/varberg/

Vi ses!