Afternoon Tea: Trender och det svenska modeundret

Posted by | oktober 27, 2013 | Uncategorized | No Comments

Kom och lyssna på Svenska Moderådets vd Lotta Ahlvar. Hon berättar om vad som ligger i luften när det gäller mode och andra närliggande trender. Hon visar även exempel på det s.k. svenska modeundret!

Modetrender är inte bara mode längre. Det påverkar också hur vi ser på vår omgivning och, inte minst, vår inredning. Nu har du två chanser att ta del av detta.  Klockan16.00–18.00 den 21 november är du välkommen till Don’t Blink på Norrgatan 3 i Varberg. Klockan 19.00-21.00 är du välkommen till moo:t på Hantverksgatan 8 i Kungsbacka.

Plats: Don’t Blink, Norrgatan 3, Varberg (kl 16.00-18.00). Eller moo:t, Hantverksgatan 8, Kungsbacka (kl 19.00-21.00).
Inspiratör: Svenska Moderådets vd Lotta Ahlvar.
Kostnad: Kostnadsfritt.
Anmälan: linda.bengtsson@cred.nu. Glöm inte ange vilken av tillfällena du avser delta på.

Pitch: Det finns möjlighet för två deltagare att pitcha en idé, en utmaning eller koncept på temat entreprenöriellt lärande eller internationella affärer. Genom att sätta samman en kort pitch på max 4 minuter presenterar du din utmaning och får direkt feedback, muntlig och skriftlig, från Lotta och deltagarna på Afternoon Tea. Vill du ta chansen – ta då kontakt med anna@cred.nu. En garanterad kick-start!

Afternoon Tea är kostnadsfritt tack vare Alexandersoninstitutets satsning på efterfrågad utveckling med stöd från EU-projektet Kask Inkubator Match som fokuserar på att skapa möjligheter för nya marknader och internationella affärer.