Pecha Kucha Night #8

Posted by | oktober 15, 2013 | Uncategorized | No Comments

PKN-logga

 

 

På tisdag den 22 oktober är det åter dags för PechaKucha Night#8 – en bra  kombo av skönt häng och smart underhållning. Vi håller hus på  restaurang Nami i Varberg där den japanska presentationstekniken får en given plats  och där  känslan blir helt maxad sist: http://nami.happytables.com/

Åtta personer från olika områden presentera 20 bilder som var  och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration,  idéer och arbete. Samtliga kommer på något sätt att koppla sitt ämne till denna  gångs tema: Mörker. Hur många vinklingar kan det finnas?!

Vi har bland annat den Varbergsbaserade surffotografen Mikael Pilstrand bland presentatörerna som ska berätta om sina bilder från boken Svart Vatten. Vi har för första gången också en präst bland presentatörerna, vilket känns fantastiskt spännande, jämte en personlig tränare, en mamma, en forskare inom kultur mm.

Dyk upp innan startskottet kl 20.20 och ta med dig dina vänner, kollegor eller kom själv och träffa nya människor. Sprid gärna, och klicka själv i att du kommer på facebookeventet, där du också ser den fullständiga talarlistan: https://www.facebook.com/events/223651584464005/?ref_newsfeed_story_type=regular

Vi ses i vimlet!