Uppstart Coastal Culture 2014!

Posted by | september 24, 2013 | Uncategorized | No Comments

 

CC_moodboard4Processen är i full gång och den 9 oktober öppnar CRED upp västkustens största co-lab för att samla alla Coastal Culture-fans, nya som gamla, som vill vara med och skapa ny kustkultur. CRED har ambitionen att Coastal Culture ska vara ett årligt inslag på västkusten och vi hoppas att du tycker lika. Med gemensamt engagemang och glädje kring idéer, innehåll, kunskap och resurser satsar vi även på att genomföra Coastal Culture som event 23-25 maj 2014. Hur? Det berättar vi 9 okt. Välkommen till Coastal Culture!


NÄR – VAR – HUR:
När: Onsdag 9 oktober. Vi kör i två pass. Du är välkommen att vara med på båda eller enbart på en. Välj det som passar dig bäst. 12.30 bjuder vi på lunch.
Var: Hemlig plats, centrala Varberg – meddelas via mejl 7 oktober till alla anmälda.
Hur: Anmälan hittar du här. Anmälan till: linda.bengtsson@cred.nu senast 1 oktober. Meddela vilka delar du vill vara med på och om du önskar special kost. CRED kommer att kontakta några av er för en kort intervju och filminspelning inför 9 okt.

Tack till Alexandersoninstitutet, EU, Varbergs kommun och Sparbankstiftelsen som möjliggör processarbetet av Coastal Culture under 2013.