10-årskalas och Afternoon Tea: Kreativitetens kraft

Posted by | september 18, 2013 | Uncategorized | No Comments

EvelinaWahlqvist. Foto Andreas Sundgren26 september fyller Campus Varberg 10 år och Alexandersoninstitutet 5 år och det är dags att fira! Under eftermiddagen kommer gästerna att få testa ett av CRED:s koncept Afternoon Tea som bjuder på inspiration på temat Kreativitetens kraft, strukturerat mingel och CREDifirerade pitchar.

Dagens gäst och inspiratör är Evelina Wahlqvist. Hon var tidigare känd som kreativitetsforskaren vid Handelshögskolan, Göteborgs Universitet. Idag är hon en flitigt anlitad föreläsare på temat. Dessutom konsultar och skriver hon om kreativa miljöer och ledarskap för kreativitet.

Tillsammans med Evelina besvarar vi frågan: Hur ska vi ta vara på, och skapa förutsättningar för, den kreativitet som kommer underifrån? Processledare är Anna Linton, projektledare CRED.

Mer info:
När, var, hur: torsdag 26 september, kl 15.15-16.15 (jubileet startar kl 13.15), Campus Varberg.

15.15: CRED säger hej o välkommen
15.25: Evelina Wahlqvist: kreativitetens kraft
15.45: Strukturerat mingel, the och scones
16.00: CREDifierad pitch från Fotograf Karin Linde.
16.10: Hej då!
16.15: Slut

Kolla in hur ett Afternoon Tea går till i metodhandboken TODO-utvecklingsarbete av kreativa näringar i praktiken på sidan 116. Denna gång blir det en snabbversion på 60 minuter.

Jubileet är fullsatt men vill du trots allt smyga dig in på CRED:s Afternoon Tea kan vi fixa 5 CRED-platser. Hör i så fall av dig till anna@cred.nu.

Afternoon Tea är konstnadsfritt tack vare Alexandersoninstitutets satsning på efterfrågad utveckling och projektet med samma namn.